House of Beauty Enschede

House of Beauty Enschede is een Schoonheidssalon gelegen aan Bögelskamphoek 37 in Enschede.

Meer informatie over House of Beauty Enschede in Enschede

House of Beauty Enschede is een prachtige schoonheidssalon in Enschede, opgericht door Kelly Kroeze. Met persoonlijkheid, ontspanning, kwaliteit en hygiëne als belangrijke waarden, biedt de salon een breed scala aan behandelingen gericht op huidverbetering en ontspanning. Kelly is gespecialiseerd in huid- en haarverzorging en heeft veel passie voor schoonheid. Ze werkt met de producten van SPA Salonnepro om doelgericht aan huidproblemen te werken en elke behandeling af te stemmen op de huid en wensen van de klant. Naast schoonheidsbehandelingen biedt House of Beauty Enschede ook hairextensions en ontspannende massages aan. Het doel van de salon is om klanten niet alleen mooier te maken aan de buitenkant, maar ook innerlijke rust te bieden. Het contactgegevens van de salon zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat House of Beauty Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van House of Beauty Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij House of Beauty Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je House of Beauty Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar House of Beauty Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. House of Beauty Enschede

Bezoekers bekeken ook