Hola

Hola is een Grillrestaurant gelegen aan Kuipersdijk 110 in Enschede.

Meer informatie over Hola in Enschede

Op de officiële website van Hola Grill in Enschede kun je lekker eten bestellen. Het menu is te bekijken en er zijn veel positieve recensies, klanten geven het restaurant 5 sterren. Als je op de hoogte wilt blijven van kortingen en acties, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Daarnaast is er een spaarprogramma waarbij je bij elke besteding van €20 één punt spaart. Bij 5 punten krijg je €5 korting. Voor sneller en eenvoudiger bestellen kun je de app downloaden. Op het menu staan ook populaire gerechten zoals kapsalon doner en kapsalon kipdoner, verschillende pizza's en pasta's, schotels, broodjes en wraps, lahmacun, boxen en burgers. Voor de burgers zijn er ook menu's beschikbaar waarbij je een burger, patat, drankje en saus naar keuze krijgt.

Wil je weten wat Hola verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hola of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hola? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hola het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Hola reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hola

Bezoekers bekeken ook