HoenSport

HoenSport is een Sportwinkel gelegen aan Kuipersdijk 23 in Enschede.

Meer informatie over HoenSport in Enschede

HoenSport Enschede is dé sportspecialist waar je terecht kunt voor een uitgebreide sportfunctionele collectie, professioneel advies, uitstekende service en voordelige prijzen. In de winkel vind je een ruime keuze aan sportmateriaal van topmerken, waarbij het personeel je graag helpt met hun expertise en goede after-sales service. Niet alleen individuele sporters, maar ook verenigingen kunnen bij HoenSport terecht voor teamkleding, sportballen en ander materiaal. De samenwerking met verenigingen en sponsoring levert zowel de vereniging als haar leden vele voordelen op. Met de klantenkaart van HoenSport profiteer je van vaste korting en extra voordeel door het spaarsysteem. Daarnaast ontvang je als eerste exclusieve informatie over koopavonden, assortimentswijzigingen, speciale acties en meer. HoenSport werkt met sportgerelateerde klantenkaarten, zodat je alleen de aanbiedingen en nieuwtjes ontvangt die jou interesseren. Dus ben je op zoek naar sportartikelen van de beste merken? Neem dan direct contact op met HoenSport voor het gewenste artikel.

Wil je weten wat HoenSport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HoenSport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HoenSport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HoenSport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar HoenSport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HoenSport

Bezoekers bekeken ook