Het Zoutendijk

Het Zoutendijk is een Sportcomplex gelegen aan Gronausestraat 846 in Enschede.

Meer informatie over Het Zoutendijk in Enschede

Avanti Wilskracht is een omnisportvereniging met verschillende afdelingen, waaronder voetbal, handbal, gymnastiek/streetdance, loopgroep, fit & actief en een supportersvereniging. Recent nieuws omvat onder andere de uitkomst van een stemming tijdens een algemene ledenvergadering, de aankondiging van het bezoek van Sinterklaas in 2023, een bingo-evenement en de publicatie van de statuten van de vereniging. Daarnaast is er een vermelding van Weland Webdesign als de ontwikkelaar van de website. De vereniging is ook actief op Instagram.

Wil je weten wat Het Zoutendijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Zoutendijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Zoutendijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Zoutendijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Het Zoutendijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Zoutendijk

Bezoekers bekeken ook