Het Slagman

Het Slagman is een Openbaar zwembad gelegen aan Park de Kotten 325 in Enschede.

Meer informatie over Het Slagman in Enschede

Het zwembad van Enschede biedt een divers aanbod aan activiteiten voor jong en oud. Van een verwarmd peuterbad tot woeste wildwaterbaan en razendsnelle buisglijbanen, er is voor ieder wat wils. De openingstijden en tarieven zijn te vinden op de website, waar ook tickets kunnen worden besteld. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals de Vitality Club en een proefles tafeltennis. Voor meer informatie kan men het zwembad volgen op social media of contact opnemen via telefoon of e-mail. Het zwembad is gevestigd aan de Hengelosestraat 66 en het kantoor is te vinden aan de J.J. van Deinselaan 2 in Enschede.

Wil je weten wat Het Slagman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Slagman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Slagman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Slagman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Het Slagman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Slagman

Bezoekers bekeken ook