Het Paradijs

Het Paradijs is een Veganistisch restaurant gelegen aan Nicolaas Beetsstraat 48 in Enschede.

Meer informatie over Het Paradijs in Enschede

Het Paradijs is een veganistisch restaurant en binnentuin waar je kunt genieten van huisgemaakte, duurzame en volledig plantaardige gerechten. Het restaurant is geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 22.00 uur. Het is raadzaam om op tijd te reserveren, aangezien Het Paradijs vaak volgeboekt is. Op het menu vind je seizoensgebonden gerechten die elke drie maanden wisselen, zodat er zoveel mogelijk gebruik kan worden gemaakt van lokale producten. Naast dineren is Het Paradijs ook een ideale locatie voor feesten en recepties in de prachtige binnentuin. Het restaurant is overgedragen aan Inez en Juliet, die samen met het geweldige Paradijs team klaar staan om gasten te verwelkomen. Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen met Inez.

Wil je weten wat Het Paradijs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Paradijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Paradijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Paradijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Het Paradijs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Paradijs

Bezoekers bekeken ook