Het Ahuis Schoonheidssalon

Het Ahuis Schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Ahuislanden 237 in Enschede.

Meer informatie over Het Ahuis Schoonheidssalon in Enschede

Schoonheidssalon Het Ahuis is een ontspannen en rustige salon in Enschede, Overijssel, waar uw eigen schoonheid centraal staat. De schoonheidsspecialiste biedt verzorgende, ontspannende en cosmetische behandelingen aan, waarbij ook advies wordt gegeven voor de periode erna. Daarnaast kunt u bij de salon terecht voor pedicurebehandelingen, waarbij de verzorging van voeten, tenen en teennagels centraal staat. Als nagelstyliste is zij gespecialiseerd in het verzorgen en mooier maken van natuurlijke nagels, met onder andere gelpolish, rubberbase en gelnagels als mogelijkheden. Het Ahuis biedt een uitgebreid aanbod van behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, epileren, harsen en voetverzorging. Voor wie weinig tijd heeft, biedt de salon ook korte en effectieve schoonheidsbehandelingen aan. Het belang van goede voetverzorging wordt benadrukt, omdat voeten veel te verduren hebben. Tot slot wordt er een sfeerimpressie van de salon gegeven en wordt er aangeraden om een afspraak te maken voor een moment van ontspanning.

Wil je weten wat Het Ahuis Schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Ahuis Schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Ahuis Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Ahuis Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Het Ahuis Schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Ahuis Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook