Henk Kollen Gouden Ambacht B.V.

Henk Kollen Gouden Ambacht B.V. is een Restaurant gelegen aan Richtersweg 3A in Enschede.

Meer informatie over Henk Kollen Gouden Ambacht B.V. in Enschede

Gouden Ambacht produceert dagelijks heerlijke en vetarme gehaktproducten, zoals boeren gehaktballen, Twentse runder borrelballen, oud Hollandsche gehaktballen en Indische borrelballen. Ook hebben ze Twentse borrelballen, Twentse gehaktballen, Twentse rundergehaktballen, runderhamburgers, hamburgers, braadworsten en knakworsten in hun assortiment. Daarnaast bieden ze ook sauzen, zoals honing mosterdsaus en knoflooksaus, en juspoeder aan. Gouden Ambacht staat bekend om hun ambachtelijke producten gemaakt volgens een uniek familierecept en de hoge kwaliteit en smaak. Ze nodigen iedereen uit om dit zelf te ervaren en contact met hen op te nemen voor een afspraak of proefmonster.

Wil je weten wat Henk Kollen Gouden Ambacht B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Henk Kollen Gouden Ambacht B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Henk Kollen Gouden Ambacht B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Henk Kollen Gouden Ambacht B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Henk Kollen Gouden Ambacht B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Henk Kollen Gouden Ambacht B.V.

Bezoekers bekeken ook