Heel Bijzonder Lunchroom Enschede

Heel Bijzonder Lunchroom Enschede is een Broodjeswinkel gelegen aan De Heurne 47 in Enschede.

Meer informatie over Heel Bijzonder Lunchroom Enschede in Enschede

Heel Bijzonder is een bureau voor participatie en re-integratie in de regio Twente. Ze bieden arbeidstraining, arbeidsmatige dagbesteding en jobcoaching aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het bureau streeft ernaar om kansen te creëren voor deze mensen om te participeren en/of te re-integreren in een betaalde baan. Heel Bijzonder is een kleinschalig bureau dat gelooft dat iedereen uniek is en zijn of haar eigen ontwikkelbehoefte heeft. Daarom zorgen ze ervoor dat de baan hierop aansluit. Ze bieden ook verschillende arrangementen voor bedrijven en grote groepen, zoals vergaderingen en recepties. Heel Bijzonder werkt aan een samenleving waarin iedereen kan en mag meedoen, door middel van jobcoaching en persoonlijke begeleiding.

Wil je weten wat Heel Bijzonder Lunchroom Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heel Bijzonder Lunchroom Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heel Bijzonder Lunchroom Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heel Bijzonder Lunchroom Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Heel Bijzonder Lunchroom Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heel Bijzonder Lunchroom Enschede

Bezoekers bekeken ook