Healthy Hairs

Healthy Hairs is een Kapper gelegen aan Broekheenseweg 83 in Enschede.

Meer informatie over Healthy Hairs in Enschede

Bij Healthy Hairs worden verschillende behandelingen uitgevoerd, zoals haarherstelbehandelingen, wenkbrauwbehandelingen, hoofdhuidmassages, metamorfoses, haarkleuringen, krul knippen, gezichtsbehandelingen en manicures. Ze gebruiken ammoniavrije haarkleuringen die vrij zijn van sls, parabenen en paraffine. Alle producten zijn vegan en niet getest op dieren, en de ingrediënten zijn afkomstig uit de natuur. Daarnaast zijn de producten 100% recyclebaar en organisch, en bevatten ze geen waterstofperoxide. Vanaf september 2020 is Healthy Hairs een gecertificeerde Jean Paul Mynè salon, waar ze organische, vegan en duurzame haarproducten gebruiken. Deze haarkleuringen zijn ammoniavrij en bevatten pure aloë vera, wat zorgt voor een goed gevoede hoofdhuid en glanzend haar. Er is ook een 100% plantaardige shampoo en maskerlijn genaamd Navitas Organic, waarmee je natuurlijke kleurnuances kunt creëren of je haarkleur intenser kunt maken. Daarnaast verkoopt Healthy Hairs de B.R.U.S.H warmteborstels, die het haar volume geven, krullen, pluisvrij maken en voor een mooie glans zorgen. Deze borstels zijn geschikt voor alle haartypes. Je kunt contact opnemen met Healthy Hairs via info@healthyhairs.nl of +31628962777, en meer informatie vinden op hun website www.healthyhairs.nl.

Wil je weten wat Healthy Hairs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Healthy Hairs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Healthy Hairs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Healthy Hairs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Healthy Hairs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Healthy Hairs

Bezoekers bekeken ook