Heads Up Kappers

Heads Up Kappers is een Kapper gelegen aan Rijnstraat 46 in Enschede.

Meer informatie over Heads Up Kappers in Enschede

Vanaf 29 september sluit de kapsalon in winkelcentrum Deppenbroek haar deuren, maar op 3 oktober openen ze een nieuwe salon aan de Laaressingel 71. Heads Up Kappers is de kapsalon voor jong en oud, man en vrouw, en voor zowel moderne als traditionele kapsels. Vanwege de drukke agenda wordt geadviseerd om een afspraak te maken, en dit kan gemakkelijk via de Facebook chat. Op de website van Heads Up Kappers vind je meer informatie over wie ze zijn, welke diensten ze aanbieden, hoe je contact met ze kunt opnemen, en natuurlijk waar ze gevestigd zijn. De openingstijden zijn op zondag en maandag gesloten.

Wil je weten wat Heads Up Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heads Up Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heads Up Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heads Up Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Heads Up Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heads Up Kappers

Bezoekers bekeken ook