Happy Italy Enschede

Happy Italy Enschede is een Italiaans restaurant gelegen aan Willem Wilminkplein 31 in Enschede.

Meer informatie over Happy Italy Enschede in Enschede

In Enschede is er een gezellig restaurant genaamd Happy Italy. Je kunt er spontaan langs komen en snel geholpen worden aan een tafel, maar je kunt ook van tevoren reserveren. Het restaurant is gevestigd op het adres Willem Wilminkplein 31. Ze zijn geopend van maandag tot en met dinsdag van 14:00 tot 22:00 uur en van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 22:00 uur. Let op, de keuken sluit om 21:30 uur. Als je liever thuis wilt eten, kun je je favoriete pizza en pasta online bestellen en afhalen in het restaurant of laten bezorgen via Delivery. Je kunt contact opnemen via behappy@happyitaly.nl.

Wil je weten wat Happy Italy Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Happy Italy Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Happy Italy Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happy Italy Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Happy Italy Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Happy Italy Enschede

Bezoekers bekeken ook