Handstand

Handstand is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Moutlaan 20 in Enschede.

Meer informatie over Handstand in Enschede

Handstand is een communicatiebureau dat gespecialiseerd is in het versterken van sociale professionals. Ze willen bijdragen aan maatschappelijke winst door het vergroten van het bereik en de impact van deze professionals. Handstand heeft een team van experts op het gebied van communicatiestrategie, contentmarketing, communicatieadvies en design. Het team bestaat onder andere uit Gerrald Hekman, Halima Benchekroun Drief, Marlieke Laan, Jerry Wissink, Ivo Kleine Schaars, Misha Zoet en Vanity Lammers van Toorenburg. Ze werken aan verschillende projecten en hebben al vele sociale professionals getraind en miljoenen mensen bereikt. Handstand biedt ook gratis downloads en workshops aan om anderen te helpen hun marketingvaardigheden te verbeteren. Je kunt Handstand volgen op LinkedIn, Instagram en Facebook en je aanmelden voor hun nieuwsbrief om exclusieve content te ontvangen en de Handstand Content Marketing Toolkit gratis te krijgen.

Wil je weten wat Handstand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handstand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handstand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handstand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Handstand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handstand

Bezoekers bekeken ook