Hairstudio - Scissors

Hairstudio - Scissors is een Kapper gelegen aan Fresiastraat 21 in Enschede.

Meer informatie over Hairstudio - Scissors in Enschede

Bij Hairstudio Scissors begrijpen ze hoe belangrijk het is om er tijdens de feestdagen op je best uit te zien. Daarom raden ze aan om tijdig een afspraak te maken voor Kerst, zodat je niet teleurgesteld wordt. Ook introduceren ze "Prikkelarme Uurtjes" voor mensen met ADHD, autisme of kapperangst, waarbij ze een rustige en kalme omgeving creëren. Ze moedigen ouders aan om kinderen met deze uitdagingen uit te nodigen om deel te nemen. Verder merken ze op dat veel mensen al plannen maken voor de vakantie en dat je vroegtijdig moet boeken om teleurstelling te voorkomen. Er zijn ook enkele medewerkers die op vakantie zijn, dus er is minder bezetting. Je kunt een afspraak maken door online te plannen of te bellen naar het opgegeven telefoonnummer. De contactgegevens van Hairstudio Scissors zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Hairstudio - Scissors verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairstudio - Scissors of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairstudio - Scissors? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairstudio - Scissors het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Hairstudio - Scissors reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairstudio – Scissors

Bezoekers bekeken ook