Hair Intense

Hair Intense is een Kapper gelegen aan Eeftinksweg 37 in Enschede.

Meer informatie over Hair Intense in Enschede

Bij Hair Intense in Enschede kun je terecht voor een knipbeurt die past bij de natuurlijke val van je haar. Ze knippen en kleuren buiten de standaard en vinden het belangrijk dat je kapsel bij jou en je persoonlijkheid past. Ze knippen dames, heren en kinderen, dus het hele gezin is welkom. Als je een grote kleurverandering wilt, zoals een balayage-kleuring, willen ze graag even met je bellen om voldoende tijd in te plannen. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken via hun online afsprakensysteem en je ontvangt een bevestiging per SMS. Ze bieden ook een voordeelkaart aan, waarmee je kunt sparen voor accessoires of kunt verrekenen bij een volgende behandeling. Kom snel langs bij Hair Intense voor een nieuwe look!

Wil je weten wat Hair Intense verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair Intense of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair Intense? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair Intense het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Hair Intense reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair Intense

Bezoekers bekeken ook