Habibi

Habibi is een Libanees restaurant gelegen aan Wethouder Beversstraat 185 in Enschede.

Meer informatie over Habibi in Enschede

Bij restaurant Habibi in Enschede kun je de Arabische keuken ervaren. Het restaurant heet je van harte welkom en biedt een menukaart vol met heerlijke Libanese gerechten. Je kunt hier genieten van een fijne avond uiteten en je laten verwennen door de culinaire hoogstandjes uit de Libanese keuken. Het restaurant is gevestigd in Enschede en is gemakkelijk te bereiken. Voor meer informatie kun je de contactgegevens op de website vinden. Volg Habibi ook op social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de openingstijden.

Wil je weten wat Habibi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Habibi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Habibi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Habibi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Habibi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Habibi

Bezoekers bekeken ook