Haarstudio Pau

Haarstudio Pau is een Kapper gelegen aan Tijplaats Es 34 in Enschede.

Meer informatie over Haarstudio Pau in Enschede

Haarstudio Pau is een sfeervolle salon waar luxe en vakmanschap centraal staat. De eigenaar, die al 24 jaar voorop loopt in trends en kniptechnieken, heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder de Coiffure Award. Dankzij zijn ervaring en creativiteit kan hij klanten een realistische kijk op haarmode, beauty en fashion geven. De kracht van Haarstudio Pau ligt in de persoonlijke aandacht voor de klant. De salon werkt alleen op afspraak en is geopend op verschillende dagen. Ze werken met het product Schwarzkopf Professional, waardoor ze altijd een uitstekend resultaat kunnen garanderen. Bij vragen of opmerkingen kunnen klanten contact opnemen via het contactformulier op de website of via Facebook. De contactgegevens van Haarstudio Pau zijn: 06-16806242, Tijplaats Es 34, 7541 PJ Enschede.

Wil je weten wat Haarstudio Pau verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Pau of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Pau? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Pau het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Haarstudio Pau reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Pau

Bezoekers bekeken ook