Haarsalon Michelle

Haarsalon Michelle is een Kapper gelegen aan Voortsweg 204C2 in Enschede.

Meer informatie over Haarsalon Michelle in Enschede

Haarsalon Michelle is een kapsalon die meer biedt dan alleen haarbehandelingen. Ze streven ernaar om hun klanten volledig te laten stralen. Ze bieden haarverzorging en styling, schoonheids- en make-updiensten, evenals nagelverzorging. Bij de haarverzorging leren ze je hoe je je haar goed kunt verzorgen, het juiste product kunt kiezen en het snel in model kunt brengen. Bij de schoonheids- en make-upservice kunnen ze je wenkbrauwen in model brengen en verven, en je opmaken voor speciale gelegenheden. Ook bieden ze nagelverzorging aan. De salon heeft positieve reacties ontvangen van tevreden klanten en staat bekend om hun goede werk. Ze zijn alleen geopend op afspraak en hun adres is Mannagraslaan 27, Enschede.

Wil je weten wat Haarsalon Michelle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarsalon Michelle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarsalon Michelle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarsalon Michelle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Haarsalon Michelle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarsalon Michelle

Bezoekers bekeken ook