Haar & Kunst

Haar & Kunst is een Kapper gelegen aan H.B. Blijdensteinlaan 20 in Enschede.

Meer informatie over Haar & Kunst in Enschede

In onze gezellige salon aan de H.B. Blijdensteinlaan 20 in Enschede is het altijd druk en knus. We verwennen onze klanten graag met een stukje zelfgebakken koek bij hun koffie of thee en geven hen persoonlijk advies. Onze haarstylisten zijn er om de perfecte behandeling voor jou te vinden. Of je nu een frisse coupe wilt, je haar wilt kleuren of je haar in model wilt föhnen, bij ons ben je aan het juiste adres. We knippen zowel dames, heren als kinderen en onze kleurspecialist adviseert je graag over de juiste haarkleur. Ook kunnen we je haar in model föhnen, zodat je er dagenlang geen omkijken naar hebt. En als je gaat trouwen of naar een speciaal feestje gaat, zorgen wij ervoor dat je er de hele dag stralend uitziet. In onze salon werken we met verschillende producten, waaronder Davines, Nail Care, Olaplex en Paul Mitchell Systems. Kom langs en ontdek wat jouw favoriete product is. En vergeet niet om een afspraak te maken via Flexxis.

Wil je weten wat Haar & Kunst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haar & Kunst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haar & Kunst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haar & Kunst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Haar & Kunst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haar & Kunst

Bezoekers bekeken ook