GVVL Lonneker

GVVL Lonneker is een Sportschool gelegen aan Levinkskamp 11 in Enschede.

Meer informatie over GVVL Lonneker in Enschede

Gymnastiek- en Volleybalvereniging GVVL uit Lonneker is opgericht in 1965 en biedt lessen in gymnastiek, turnen, volleybal, aerobics en streetdance. De activiteiten vinden plaats in de Lonneker sportzaal en op andere locaties in Enschede. Naast de reguliere lessen organiseert de vereniging ook jeugdkampen. In 2015 vierde GVVL haar 50-jarig bestaan met een uitvoering. Het bestuur bestaat uit Jaap Huisman als voorzitter, Sanne Levink als secretaris en Yvonne oude Engberink als penningmeester. Voor vragen over het lidmaatschap kan er contact worden opgenomen met de ledenadministratie. Inschrijven kan alleen online. GVVL is ook een erkend leerbedrijf.

Wil je weten wat GVVL Lonneker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GVVL Lonneker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GVVL Lonneker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GVVL Lonneker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar GVVL Lonneker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GVVL Lonneker

Bezoekers bekeken ook