Grieks Restaurant Aphrodite

Grieks Restaurant Aphrodite is een Restaurant gelegen aan Colosseum 64 in Enschede.

Meer informatie over Grieks Restaurant Aphrodite in Enschede

Bij Grieks restaurant Aphrodite in Enschede kun je de authentieke Griekse keuken en gastvrije sfeer ervaren. Sinds 2000 verwelkomen zij gasten bij Go Planet Parc voor een heerlijke dag. Op het menu staan onder andere een bioscoopmenu, een 3-gangen menu en diverse warme en koude voorgerechten. Daarnaast zijn er grill specialiteiten, visgerechten, specialiteiten van het huis, schotels voor meerdere personen, gerechten uit de pan, ovengerechten, kindermenu's, vegetarische gerechten en maaltijdsalades. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag, met verschillende openingstijden. Je kunt hier genieten van heerlijk Grieks eten en een gezellige sfeer.

Wil je weten wat Grieks Restaurant Aphrodite verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grieks Restaurant Aphrodite of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grieks Restaurant Aphrodite? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grieks Restaurant Aphrodite het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Grieks Restaurant Aphrodite reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grieks Restaurant Aphrodite

Bezoekers bekeken ook