Golfbaan Spielehof

Golfbaan Spielehof is een Golfbaan gelegen aan Spieleweg 24 in Enschede.

Meer informatie over Golfbaan Spielehof in Enschede

Spielehof is een golfbaan in Boekelo, Twente, die toegankelijk is voor zowel ervaren als beginnende en recreatieve golfers. Ze hebben een 9-holes Grobbebaan en een 18-holes Shortgolfbaan. Het is niet nodig om ervaring te hebben of een abonnement of lidmaatschap te hebben, iedereen is welkom. Je kunt online reserveren via "Boek een starttijd" of bellen of WhatsAppen naar het telefoonnummer 053 428 1363. Voor €19,50 per persoon kun je een rondje spelen inclusief materiaalhuur en ballen. Ze bieden ook arrangementen aan en je kunt een golfvaardigheidsbewijs halen. Spielehof is laagdrempelig en betaalbaar en ze moedigen iedereen aan om te golfen. De golfbaan bestaat uit een par 3/4 baan en een par 3 baan, dus ervaring is niet vereist.

Wil je weten wat Golfbaan Spielehof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Golfbaan Spielehof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Golfbaan Spielehof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Golfbaan Spielehof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Golfbaan Spielehof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Golfbaan Spielehof

Bezoekers bekeken ook