Go-fietsservice

Go-fietsservice is een Fietsenmaker gelegen aan Olieslagweg 89a in Enschede.

Meer informatie over Go-fietsservice in Enschede

Go-fietsservice is de vrolijkste fietsenmaker van Enschede. In maart 2009 richtte Guido het bedrijf op voor het repareren van fietsen. Wat begon als een grap is uitgegroeid tot een drukke fietsreparatieservice waar dagelijks hard wordt gewerkt. Er is zelfs een video van 10 jaar Go-fietsservice in minder dan 3 minuten. Guido begon zelf als een kleine "mini Go" fietsenmaker 30 jaar geleden. Als je een reparatie wil plannen, kan je contact opnemen via Whatsapp. Het adres van de fietsenmaker is Olieslagweg 89.

Wil je weten wat Go-fietsservice verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Go-fietsservice of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Go-fietsservice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Go-fietsservice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Go-fietsservice reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Go-fietsservice

Bezoekers bekeken ook