Ginza Sushi

Ginza Sushi is een Sushirestaurant gelegen aan Klanderij 50 A in Enschede.

Meer informatie over Ginza Sushi in Enschede

Bij restaurant Ginza kunt u genieten van een all-you-can-taste menu, waarbij u gedurende 2,5 uur onbeperkt eten en drinken kunt bestellen van de menukaart. Naast frisdrank, koffie en thee, kunt u ook Grolsch van de tap en huiswijn bestellen. U kunt uw gerechten en drinken bestellen via een tablet die u bij binnenkomst ontvangt. De gerechten worden vers bereid en aan tafel geserveerd. Daarnaast kunt u ook á la carte bestellen en is er een dessertbuffet beschikbaar. De Japanse keuken staat bekend om zijn verse en gezonde producten, en bij Ginza kunt u genieten van diverse gerechten zoals sushi, sashimi, tempura en grillgerechten. Als u liever thuis wilt genieten van de gerechten, is er ook een take-away optie beschikbaar. Reserveren kan via de website of telefonisch, en uw reservering is pas definitief na bevestiging. Het restaurant is geopend op verschillende dagen en tijden.

Wil je weten wat Ginza Sushi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ginza Sushi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ginza Sushi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ginza Sushi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Ginza Sushi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ginza Sushi

Bezoekers bekeken ook