G.K.V. Ons Clubje, de korfbalvereniging van Glanerbrug e.o.

G.K.V. Ons Clubje, de korfbalvereniging van Glanerbrug e.o. is een Sportclub gelegen aan Ekersdijk 210 in Enschede.

Meer informatie over G.K.V. Ons Clubje, de korfbalvereniging van Glanerbrug e.o. in Enschede

Op de website van korfbalvereniging GKV Ons Clubje uit Enschede is alle informatie te vinden over de vereniging. GKV Ons Clubje is een deelnemer van de Stichting Noabersport. Er is nieuws over onder andere het Oktoberfest, bedankjes voor het stemmen, een muurschildering en jubilarissen. Daarnaast is er een jubileumcommissie opgericht die zich voorbereidt op het vieren van het 100-jarig bestaan van de vereniging. Leden worden uitgenodigd om ideeën voor het jubileum te delen via het e-mailadres jubileum@gkv-onsclubje.nl. Het postadres van GKV Ons Clubje is Bentstraat 49, 7532 BA Enschede en het adres van de accommodatie is Ekersdijk 210, 7534 BD Enschede.

Wil je weten wat G.K.V. Ons Clubje, de korfbalvereniging van Glanerbrug e.o. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van G.K.V. Ons Clubje, de korfbalvereniging van Glanerbrug e.o. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij G.K.V. Ons Clubje, de korfbalvereniging van Glanerbrug e.o.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je G.K.V. Ons Clubje, de korfbalvereniging van Glanerbrug e.o. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar G.K.V. Ons Clubje, de korfbalvereniging van Glanerbrug e.o. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. G.K.V. Ons Clubje, de korfbalvereniging van Glanerbrug e.o.

Bezoekers bekeken ook