G.de Leeuw Autobanden en Sportvelgen

G.de Leeuw Autobanden en Sportvelgen is een Velgenshop gelegen aan Lenteweg 80 in Enschede.

Meer informatie over G.de Leeuw Autobanden en Sportvelgen in Enschede

De Wielen­specialist, opgericht in 1960, is dé specialist op het gebied van exclusieve velgen. Ze zijn al 63 jaar een vertrouwd adres in Europa en hebben een breed assortiment aan lichtmetalen velgen voor verschillende automerken. Ze leveren hoofdzakelijk Dedicated velgen, die zijn ontworpen in een vergelijkbare stijl als OEM velgen en van zeer goede kwaliteit zijn. De originele logo's kunnen worden toegepast op deze velgen. Naast velgen bieden ze ook verschillende merken banden aan, zowel zomer- als winterbanden en allseason banden. Ze leveren ook aan huis tegen een kleine meerprijs. De Wielen­specialist richt zich zowel op de zakelijke als particuliere markt in Europa.

Wil je weten wat G.de Leeuw Autobanden en Sportvelgen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van G.de Leeuw Autobanden en Sportvelgen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij G.de Leeuw Autobanden en Sportvelgen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je G.de Leeuw Autobanden en Sportvelgen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar G.de Leeuw Autobanden en Sportvelgen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. G.de Leeuw Autobanden en Sportvelgen

Bezoekers bekeken ook