FysioFit Enschede

FysioFit Enschede is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Haaksbergerstraat 196 in Enschede.

Meer informatie over FysioFit Enschede in Enschede

FysioFit in Enschede is een plek waar je professionele begeleiding kunt krijgen van een gecertificeerde fysiotherapeut. Ze bieden trainingsschema's op maat om je doelen te bereiken, zoals een beter figuur, sterker worden of afvallen. Daarnaast is er ook podotherapie beschikbaar. FysioFit organiseert ook speciale activiteiten, zoals Parkinson boksen en extra CombiFit uren. Ze hebben ook een webinar over vitaliteit en de Milon Cirkel. Op de website van FysioFit kun je meer informatie vinden over vergoedingen van je zorgverzekeraar. Ze bieden fysiotherapie, fitness en groepslessen aan en zorgen voor persoonlijke aandacht om je doelstellingen te behalen. Op de website wordt ook aangegeven dat ze resultaten kunnen behalen in 35 minuten kracht- en cardiotraining.

Wil je weten wat FysioFit Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioFit Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioFit Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioFit Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar FysioFit Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioFit Enschede

Bezoekers bekeken ook