Fusion Wok

Fusion Wok is een Chinees restaurant gelegen aan Boulevard 1945 306 in Enschede.

Meer informatie over Fusion Wok in Enschede

Fusion Wok in Enschede biedt de mogelijkheid om online te bestellen en af te halen. Op de website kun je het menu bekijken en direct bestellen. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 10 beoordelingen. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Bij elke bestelling spaar je punten, en bij 20 punten krijg je €5 korting. Er is ook een app beschikbaar waarmee je sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Op de menukaart vind je populaire gerechten zoals Ahoi Kai, krokante pekingeend en gewokte ossenhaas. De website van Fusion Wok is momenteel gesloten, maar je kunt wel vooruitbestellen voor afhalen.

Wil je weten wat Fusion Wok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fusion Wok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fusion Wok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fusion Wok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Fusion Wok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fusion Wok

Bezoekers bekeken ook