Frizzy's Hairsalon

Frizzy's Hairsalon is een Kapper gelegen aan Zuiderhagen 31-1 in Enschede.

Meer informatie over Frizzy's Hairsalon in Enschede

Welkom bij Frizzy's Hairsalon in Enschede! Deze kapperszaak is gespecialiseerd in blackhair en mixed hair en heeft al 18 jaar ervaring in het vak. Ze bieden verschillende behandelingen aan, waaronder standaard behandelingen, omvorming, kleuren, specials, dreads en vlechten, en beauty extra's. De eigenaar heeft veel kennis en ervaring met moderne knip- en stylingtechnieken voor black hair en mixed hair. Dus als je op zoek bent naar een kapper in Enschede, neem dan snel contact op en maak een afspraak. En vergeet niet om een kop koffie te drinken in de salon!

Wil je weten wat Frizzy's Hairsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frizzy's Hairsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frizzy's Hairsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frizzy's Hairsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Frizzy's Hairsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frizzy’s Hairsalon

Bezoekers bekeken ook