Freddie Westerhof

Freddie Westerhof is een Fotograaf gelegen aan Brinkstraat 29 in Enschede.

Meer informatie over Freddie Westerhof in Enschede

Freddie Westerhof is een veelzijdige Nederlandse fotograaf gevestigd in Enschede. Hij is gespecialiseerd in portret-, mode- en fitnessfotografie. Daarnaast scout hij voor nationale en internationale modellenbureaus en werkt hij samen met verschillende influencers en modemerken. Hij biedt ook polaroids/digitals en modelpromovideo's aan. Hij doet op dit moment voornamelijk shoots met mannelijke (beginnende) modellen en soms ook shoots op basis van tfp (Time for Print). De shoots vinden plaats in Enschede en duren ongeveer 1,5 uur op vrijdag- of zaterdagmiddag. Hij biedt verschillende fotoshootpakketten aan, waarbij de klant een half uur, een uur of maatwerk kan kiezen. Bij elke shoot worden minimaal 5, 10 of een overeen te komen aantal bewerkte foto's geleverd via Wetransfer. Daarnaast biedt hij ook modelpromovideo's inclusief montage en bewerking aan.

Wil je weten wat Freddie Westerhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Freddie Westerhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Freddie Westerhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Freddie Westerhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Freddie Westerhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Freddie Westerhof

Bezoekers bekeken ook