Frank & Charlie

Frank & Charlie is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Windbrugstraat 12 in Enschede.

Meer informatie over Frank & Charlie in Enschede

Frank en Charlie zijn twee mensen die graag buiten de lijntjes kleuren en mensen willen verrassen. Ze hebben een droom om een café te creëren waar iedereen zich thuis voelt en waar grenzeloze gastvrijheid wordt ervaren. Ze hopen dat iedereen hen als goede vrienden zal omarmen en zich heel erg thuis zal voelen bij hen. Ze hebben nu 3 leuke functies beschikbaar in hun team en iedereen is welkom om zonder reservering langs te komen bij hun café in Enschede. Het café is geopend van dinsdag tot en met zondag van 08.30 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat Frank & Charlie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frank & Charlie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frank & Charlie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frank & Charlie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Frank & Charlie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frank & Charlie

Bezoekers bekeken ook