Forsch

Forsch is een Marketingconsultant gelegen aan Brinkstraat 685 in Enschede.

Meer informatie over Forsch in Enschede

Als merkstrateeg helpt de schrijver organisaties met het realiseren van hun ambities. Hij heeft jarenlange ervaring en werkt 'hands-on' op locatie. Hij heeft gewerkt met verschillende organisaties, waaronder ikbenik®, Stichting Nusantara en Woown®, waarbij hij hielp bij het vaststellen van de cultuur en het ontwikkelen van merkstrategieën en identiteiten. Zijn werk omvat onder andere het bepalen van merkstrategieën, het definiëren van merkidentiteit en (online) positionering, productmarketing en groeistrategie. Hij werkt voor zowel bedrijven als startups en bureaus en helpt hen bij het scherpstellen en realiseren van hun ambities. Hij biedt ook vrijblijvend advies aan op het gebied van merkstrategie, positionering, productmarketing en groeistrategie.

Wil je weten wat Forsch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Forsch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Forsch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Forsch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Forsch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Forsch

Bezoekers bekeken ook