Forelderij

Forelderij is een Catering gelegen aan Usselerrietweg 50 in Enschede.

Meer informatie over Forelderij in Enschede

Brasserie de Forelderij is een restaurant gelegen in het prachtige Twentse landschap, vlakbij Enschede. Naast lunchen in het restaurant, kunnen gasten ook wandelen langs de landschapsvijver en zelf biologische groenten, fruit en bloemen plukken in de tuinderij. Het restaurant maakt zoveel mogelijk gebruik van producten uit hun eigen tuin. Naast lunchen, kunnen gasten ook genieten van een drankje op het terras. Daarnaast is de Forelderij een officiële trouwlocatie en kunnen feesten en bijeenkomsten gehouden worden. Vanaf 1 oktober zullen de openingstijden gewijzigd worden naar 17:00 uur vanwege het winterseizoen. Feesten en partijen voor groepen van 25 personen of meer blijven mogelijk op reservering. De nieuwe openingstijden gelden tot 1 april 2024.

Wil je weten wat Forelderij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Forelderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Forelderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Forelderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Forelderij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Forelderij

Bezoekers bekeken ook