Foodbar RAUW

Foodbar RAUW is een Restaurant gelegen aan Hoge Bothofstraat 39A in Enschede.

Meer informatie over Foodbar RAUW in Enschede

Foodbar RAUW is de eerste veganistische foodbar in Enschede en opende haar deuren in november 2017. Ze zijn gevestigd in de Twentsche Foodhal en streven ernaar om comfort food naar een hoger niveau te tillen, 100% diervriendelijk, lekker en gezond. Hun menu biedt een verscheidenheid aan snacks om te delen met vrienden, zoals bitterballen, avocadofrietjes en champignons in bierbeslag. Ze hebben ook hoofdgerechten zoals curry bowl, een 'beefy' burger en een 'vis' burger. Daarnaast bieden ze ook wraps, salades en zelfs churros als dessert. Je kunt een plekje reserveren bij de Twentsche Foodhal via hun website of voor lunch of een high tea op hun nieuwe locatie in Weerselo via e-mail.

Wil je weten wat Foodbar RAUW verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Foodbar RAUW of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Foodbar RAUW? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Foodbar RAUW het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Foodbar RAUW reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Foodbar RAUW

Bezoekers bekeken ook