Flowmundo Digital Marketing

Flowmundo Digital Marketing is een Internetmarketing gelegen aan Ariënsplein 1 in Enschede.

Meer informatie over Flowmundo Digital Marketing in Enschede

Bij Flowmundo Academy worden talentontwikkelprogramma's aangeboden om het gat tussen onderwijs en werkveld te overbruggen. In samenwerking met bedrijven, coaches en trainers uit de praktijk wordt gestreefd naar maximale ontwikkeling. Een van de programma's, genaamd Rising Stars, is speciaal gericht op junior digital marketeers tijdens hun hbo/wo-studie. Onder begeleiding van een persoonlijke coach kunnen studenten hun kennis en vaardigheden in de praktijk brengen. Naast vakinhoudelijke ontwikkeling hecht Flowmundo Academy ook veel waarde aan persoonlijke groei. Deelnemers krijgen een persoonlijke ontwikkelcoach en trainingen volgens de Gen-One methode, die speciaal is ontwikkeld om starters op de arbeidsmarkt snel te laten groeien naar young professionals. Flowmundo Academy is een aanvulling op het bestaande onderwijs en heeft als doel om theorie en praktijk dichter bij elkaar te brengen.

Wil je weten wat Flowmundo Digital Marketing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flowmundo Digital Marketing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flowmundo Digital Marketing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flowmundo Digital Marketing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Flowmundo Digital Marketing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flowmundo Digital Marketing

Bezoekers bekeken ook