Flawlash

Flawlash is een Schoonheidssalon gelegen aan Kapsalon Maxim, De Heurne 27 Bovenverdieping, De Heurne 27 in Enschede.

Meer informatie over Flawlash in Enschede

Ontdek de beste wenkbrauwbehandelingen bij Flawlash. Ze bieden behandelingen met hoogwaardige producten en hebben een nieuw concept, nieuwe prijzen en een nieuwe identiteit. Daarnaast hebben ze een online winkel waar je hun beste producten kunt kopen. Ook bieden ze trainingen aan bij de Flawlash Academy, waar je binnen één dag een certificaat kunt behalen. Ze hebben een breed scala aan trainingen, van beginnerscursussen tot gevorderde trainingen voor ervaren stylisten. Na het behalen van je certificaat kun je zelfstandig klanten voorzien van wimperlifting en wenkbrauwbehandelingen volgens de nieuwste professionele technieken. Flawlash is ook op zoek naar brandambassadeurs en ze hebben salons in Enschede en Haren waar je terecht kunt voor diverse lash- en browbehandelingen. Ook hebben ze een aantal must-have producten die je kunt bekijken in hun online winkel. Volg, deel en like Flawlash op sociale media voor meer informatie.

Wil je weten wat Flawlash verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flawlash of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flawlash? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flawlash het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Flawlash reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flawlash

Bezoekers bekeken ook