Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede & Bootcamp

Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede & Bootcamp is een Personal trainer gelegen aan Heutinkstraat 38 in Enschede.

Meer informatie over Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede & Bootcamp in Enschede

Fit Met Elkaar is een personal training studio in Enschede die mensen helpt om hun sportieve doelstellingen te behalen. Ze bieden verschillende trainingsopties, zoals personal training, duo training, small group training en bootcamp lessen. Het doel van Fit Met Elkaar is om niet alleen aandacht te besteden aan fysieke gezondheid, maar ook aan mindset en gedragsverandering. Ze bieden hulp en begeleiding bij het behalen van specifieke doelstellingen en creëren een gezellige en energieke omgeving tijdens de trainingen. Fit Met Elkaar heeft ook een app waarmee je jouw persoonlijke trainingsschema's, progressie en voedingsplan kunt bijhouden. Daarnaast bieden ze speciale trainingen voor senioren en een re-integratietraject voor mensen die arbeidsongeschikt zijn. Fit Met Elkaar is gevestigd aan de Heutinkstraat 38 in Enschede en biedt gratis proeflessen aan voor geïnteresseerden.

Wil je weten wat Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede & Bootcamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede & Bootcamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede & Bootcamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede & Bootcamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Fit Met Elkaar - Personal Trainer Enschede & Bootcamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit Met Elkaar – Personal Trainer Enschede & Bootcamp

Bezoekers bekeken ook