Fit Form

Fit Form is een Sportschool gelegen aan Buurserstraat 214 in Enschede.

Meer informatie over Fit Form in Enschede

Fit Form Sport & Gezondheidscentrum biedt fitnesslessen aan voor mensen van alle leeftijden en achtergronden die meer aandacht willen besteden aan hun gezondheid. Het centrum heeft professionele begeleiding en is verbonden met een sportmedisch adviescentrum, fysiotherapie, osteopathie en acupunctuur. Er zijn verschillende activiteiten beschikbaar, zoals bedrijfsfitness, Powerplate, zonnebank, fitness en cardio fitness. Klanten worden begeleid door een Personal Coach en kunnen gebruik maken van gymnastiek oefeningen als warming-up. Er is een prijslijst beschikbaar en men kan een gratis proefles aanvragen. Daarnaast is er nieuws over samenwerkingen en evenementen in de sportschool. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 07.30 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 tot 15.00 uur.

Wil je weten wat Fit Form verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit Form of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit Form? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit Form het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Fit Form reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit Form

Bezoekers bekeken ook