Fit Champs Personal Training & Online Coaching

Fit Champs Personal Training & Online Coaching is een Personal trainer gelegen aan Geessinkbrink 7 in Enschede.

Meer informatie over Fit Champs Personal Training & Online Coaching in Enschede

Fit Champs is een fitnessbedrijf dat zich richt op het helpen van mensen om beter in hun vel te zitten. De oprichter, Mostafa Sadat, is begonnen met fitness en bodybuilding als hobby, maar heeft dit later serieus genomen en is opgeleid tot personal trainer en fysiotherapeut. Via Fit Champs biedt hij personal training, online coaching en op maat gemaakte trainingsschema's en voedingsschema's aan. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, variërend van basis tot gevorderd, met opties voor personal trainingssessies. Klanten wereldwijd kunnen gebruik maken van de online coaching van Fit Champs. Het bedrijf heeft ook positieve feedback ontvangen van klanten uit Nederland, Afghanistan en de Verenigde Staten. Voor meer informatie of om contact op te nemen, kunnen geïnteresseerden het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@fitchamps.nl.

Wil je weten wat Fit Champs Personal Training & Online Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit Champs Personal Training & Online Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit Champs Personal Training & Online Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit Champs Personal Training & Online Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Fit Champs Personal Training & Online Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit Champs Personal Training & Online Coaching

Bezoekers bekeken ook