Fightpro

Fightpro is een Sportwinkel gelegen aan J J Van Deinselaan 30b in Enschede.

Meer informatie over Fightpro in Enschede

Je kunt tijdelijk niet online bestellen bij Fightpro, maar alle producten zijn wel af te halen bij hun locatie in Enschede. Ze verkopen vechtsportartikelen, yoga- en fitnessproducten. Een van hun producten is de Fightpro Glove Care Odor Remover, een geurvernietiger voor sportmaterialen die niet alleen aangenaam ruikt, maar ook bacteriën doodt. Daarnaast bieden ze ook kickboksbroekjes, scheenbeschermers, kickbokshandschoenen en andere accessoires aan. Voor bokszaktraining hebben ze verschillende bokszakken en benodigdheden. Fightpro is niet alleen een winkel, maar ook een merk dat vechtsportartikelen produceert. Ze geven ook advies over welke bokszak en bokshandschoenen geschikt zijn voor jou.

Wil je weten wat Fightpro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fightpro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fightpro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fightpro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Fightpro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fightpro

Bezoekers bekeken ook