Fietsendnaarjewerk

Fietsendnaarjewerk is een Fietsenwinkel gelegen aan Ir. Hanlostraat 15 70 in Enschede.

Meer informatie over Fietsendnaarjewerk in Enschede

Fietsen naar je werk heeft veel voordelen. Je voelt je fitter, bent op tijd en hebt altijd genoeg parkeerplek. Daarnaast help je ook het milieu en spaar je Bikies-punten waarmee je producten kunt kopen in de shop. Uit onderzoek blijkt dat fietsende medewerkers minder verzuimen dan medewerkers die met de auto komen. Het is dus een goed idee om medewerkers te stimuleren om met de fiets naar het werk te komen. Fietsend naar je werk zorgt ervoor dat je dagelijkse work-out al gehad is, er genoeg parkeerplek is, je je fitter en vitaler voelt, het milieu blij is met jou en je gespaarde Bikies kan gebruiken om producten te kopen in de shop. Als werknemer kun je zo sparen voor leuke beloningen en als werkgever kun je ervoor zorgen dat je werknemers fitter worden. Het werkt door de tag in je fiets die automatisch gescand wordt in de fietsenstalling en de gespaarde Bikies worden automatisch toegevoegd aan je account. In de shop kun je cadeaus kopen met je Bikies, zoals cadeaukaarten en dagjes uit. Fietsen naar je werk verhoogt je fitheid, verbrandt calorieën en verkleint de kans op hart- en vaatziekten. Je kunt zelfs je sportschoolabonnement opzeggen. Daarnaast zorgt fietsen voor de aanmaak van serotonine en endorfine. Als je vragen hebt, kun je terecht bij de veelgestelde vragen of een bericht sturen.

Wil je weten wat Fietsendnaarjewerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fietsendnaarjewerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fietsendnaarjewerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fietsendnaarjewerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Fietsendnaarjewerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fietsendnaarjewerk

Bezoekers bekeken ook