Femis-Ardem

Femis-Ardem is een Restaurant gelegen aan Colosseum 62 in Enschede.

Meer informatie over Femis-Ardem in Enschede

U kunt weer bij ons afhalen en komen eten. Als u gebruik wilt maken van het CineMenu, kunt u eerst bij ons eten en daarna naar de film bij Kinepolis of andersom. Neem contact met ons op en wij sturen u een betaalverzoek en daarna ontvangt u van ons de vouchers. Met deze vouchers kunt u online reserveren voor de film bij Kinepolis. Uiteraard kunt u ook bij ons reserveren voor een hapje eten en drinken. Voor vragen en meer informatie kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 053 - 850 47 28. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, zoals dineren inclusief bioscoopkaartje voor volwassenen voor €23,- en het Star Kids Menu voor kinderen tot 12 jaar voor €18,-. De locatie van Kinepolis is in Enschede. U kunt bestellen of reserveren via het telefoonnummer 053 - 850 47 28. De openingstijden zijn verschillend per dag.

Wil je weten wat Femis-Ardem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Femis-Ardem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Femis-Ardem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Femis-Ardem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Femis-Ardem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Femis-Ardem

Bezoekers bekeken ook