Fellini

Fellini is een Italiaans restaurant gelegen aan Bolwerkstraat 2 in Enschede.

Meer informatie over Fellini in Enschede

In Fellini komt alles samen: bezieling, passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel. Op de uitgebreide kaart vind je ontbijt, lunch, diner, borrel en koffie. Ook is de locatie kindvriendelijk en houden ze rekening met allergieën. Je kunt gemakkelijk en snel een tafel reserveren, ook voor groepen of zakelijke reserveringen. Iedere week zijn er twee nieuwe specialiteiten en een lunchgerecht voor een scherpe prijs. Omdat ieder seizoen uniek is, serveren ze iedere drie maanden een andere kaart. Onze chefs selecteren de beste ingrediënten voor de lekkerste gerechten. Fellini beschikt over de mogelijkheid om grote groepen te ontvangen voor diverse activiteiten, zoals diner, buffet, borrel, activiteit, vergadering of presentatie. Gasten zijn enthousiast over de alerte bediening, het gevarieerde menu en de vriendelijke sfeer. Blijf op de hoogte van aanbiedingen en events door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Je kunt Fellini Enschede vinden op Bolwerkstraat 2, 7511 GP Enschede.

Wil je weten wat Fellini verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fellini of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fellini? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fellini het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Fellini reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fellini

Bezoekers bekeken ook