Fatfreezz

Fatfreezz is een Schoonheidssalon gelegen aan Honhof Es 29 in Enschede.

Meer informatie over Fatfreezz in Enschede

Fatfreezz biedt een succesvol en betaalbaar alternatief voor liposuctie genaamd cryolipolyse. Met deze behandeling kan hardnekkig vet snel en effectief worden verwijderd, zonder operatie en zonder hersteltijd. Het werkt door het bevriezen van vetcellen, waardoor deze worden afgebroken en op natuurlijke wijze worden afgevoerd. De behandeling is wetenschappelijk bewezen en wordt uitgevoerd met de nieuwste generatie apparatuur. Fatfreezz is volledig gecertificeerd en biedt gegarandeerd resultaat, met een volledige geld-terug-garantie als er geen resultaat wordt behaald. Klanten delen positieve ervaringen en tonen foto's van hun succesvolle behandelingen. De behandeling is geschikt voor verschillende vetzones en kan meerdere keren worden herhaald voor optimaal resultaat. Fatfreezz biedt de beste en goedkoopste cryolipolyse behandelingen in Nederland en zorgt ervoor dat klanten zich comfortabel voelen tijdens de behandeling.

Wil je weten wat Fatfreezz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fatfreezz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fatfreezz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fatfreezz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Fatfreezz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fatfreezz

Bezoekers bekeken ook