Fat Kee

Fat Kee is een Chinees restaurant gelegen aan Burgemeester van Veenlaan 112 in Enschede.

Meer informatie over Fat Kee in Enschede

Fat Kee is een restaurant in Enschede met een website waar je het menu kunt bekijken en direct kunt bestellen. De klanten geven het restaurant 5 sterren na 379 beoordelingen. Als je via de website of app bestelt, krijg je zelfs een gratis drankje. Om op de hoogte te blijven van unieke kortingen en acties, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de menukaart staan populaire gerechten zoals kroepoek, mini loempia's, saté en verschillende hoofdgerechten met rijst of bami. Er zijn ook soepen, voorgerechten, bijgerechten en diverse andere gerechten, zoals Pekingeend en groentegerechten. Helaas is de website op dit moment gesloten.

Wil je weten wat Fat Kee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fat Kee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fat Kee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fat Kee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Fat Kee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fat Kee

Bezoekers bekeken ook