Faces of Beauty

Faces of Beauty is een Kapper gelegen aan Gronausestraat 1116 in Enschede.

Meer informatie over Faces of Beauty in Enschede

Bij Kapsalon en Schoonheidssalon Faces of Beauty kun je terecht voor bruidsarrangementen, waaronder bruidskapsels en bruidsmake-up. Voordat je gaat trouwen, plannen ze een proefsessie om jouw perfecte bruidskapsel en make-up te kiezen. Het is belangrijk dat je van tevoren inspiratiefoto's meeneemt, zodat ze kunnen zien wat jij mooi vindt en wat het beste bij jou past. Als je niet veel haar hebt, kun je clip-in extensions huren voor €50. De prijzen variëren van €150 voor alleen bruidsmake-up tot €350 voor bruidskapsel en bruidsmake-up inclusief proefsessie. Ze bieden ook de mogelijkheid om op locatie te komen, maar dit brengt extra kosten met zich mee. Daarnaast kunnen ze ook het feestkapsel en de visagie verzorgen voor bruidsmeisjes, (schoon)moeders, zussen of vriendinnen. Voor meer informatie en inspiratie kun je een kijkje nemen op hun Instagram-accounts.

Wil je weten wat Faces of Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Faces of Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Faces of Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Faces of Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Faces of Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Faces of Beauty

Bezoekers bekeken ook