Fabels

Fabels is een Restaurant gelegen aan Oude Markt 4 in Enschede.

Meer informatie over Fabels in Enschede

Bij Fabels in Enschede kun je 7 dagen per week terecht voor lunch, borrel of diner. Ze hebben een gezellig terras waar je zo kunt binnenlopen, maar als je binnen wilt zitten kun je telefonisch of via e-mail reserveren. Ze hebben ook een giftcard die je kunt gebruiken voor lunch, diner, borrel of om een deel van de rekening te betalen. Daarnaast kun je bij Fabels ook een High-Wine reserveren, waarbij je verschillende wijnen kunt proeven met lekkere hapjes. Ze hebben ook een dinerkaart met verschillende gerechten zoals starters, soep, maaltijdsalades, vlees & vis, en nagerechten. Voor de lunch hebben ze broodjes, soep, salades, warme gerechten, clubs, uitsmijters en tosti's. Fabels staat voor gezelligheid in een trendy, open sfeer en is een stijlvolle uitgaansgelegenheid waar iedereen zich thuis moet voelen. Ze hebben een ruime keuze aan bieren, wijnen en koffies van de beste kwaliteit.

Wil je weten wat Fabels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fabels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fabels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fabels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Fabels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fabels

Bezoekers bekeken ook