Exite

Exite is een IT-consultancy gelegen aan Hengelosestraat 501 in Enschede.

Meer informatie over Exite in Enschede

Exite is een organisatie die zorgorganisaties helpt om relevant te blijven in een snel veranderende wereld door middel van digitalisering en automatisering. Ze bieden slimme oplossingen die het zorgproces optimaliseren en tijd vrijmaken voor zorg aan de patiënten. Exite investeert in hun medewerkers en biedt advies, oplossingen en ondersteuning op maat. Ze streven ernaar om mens en organisatie te prikkelen en zo maximaal potentieel te benutten met slimme ICT. Daarnaast werken ze met diverse klanten in verschillende sectoren, waaronder de zorg. Ook zijn ze actief betrokken bij de NIS2-richtlijn, die de cybersecurity in de EU versterkt. Exite heeft een aantal succesverhalen van klanten, waaronder Jumbo Maritime, Wilminktheater en Aqua+. Ze zijn gevestigd in Enschede en zijn bereikbaar via telefoon en e-mail voor zowel algemene vragen als klantsupport.

Wil je weten wat Exite verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Exite of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Exite? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Exite het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Exite reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Exite

Bezoekers bekeken ook