ETN - Vegan Restaurant

ETN - Vegan Restaurant is een Veganistisch restaurant gelegen aan Haverstraatpassage 26 in Enschede.

Meer informatie over ETN - Vegan Restaurant in Enschede

Bij ETN in Enschede kun je terecht voor een heerlijke brunch met vegan gerechten. Ook hebben ze een Vegan Bakery waar je zelfgemaakte vegan taarten kunt vinden en bestellen. Daarnaast bieden ze ook vegan catering aan in Enschede en omstreken. Je kunt bij ETN ook cadeaubonnen kopen en er zijn verschillende contactmogelijkheden. De openingstijden van ETN zijn van donderdag tot en met vrijdag van 10:30 tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat ETN - Vegan Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ETN - Vegan Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ETN - Vegan Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ETN - Vegan Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar ETN - Vegan Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ETN – Vegan Restaurant

Bezoekers bekeken ook