Estilona uw natuurkapster aan huis

Estilona uw natuurkapster aan huis is een Kapper gelegen aan Pathmossingel 167 in Enschede.

Meer informatie over Estilona uw natuurkapster aan huis in Enschede

Estilona is een thuiskapster in Twente die werkt met ecologische producten en alleen gebruik maakt van puur natuurlijke en biologische materialen, inclusief haarverf. Ze biedt geen permanente behandelingen of haarbleekmiddelen aan, maar verft het haar wel met plantaardige kleurstoffen die 100% bestaan uit gemalen planten zonder chemische bewerking. Een bezoek van Estilona is meer dan alleen een kappersbezoek, het is een praktische belevenis waarbij u de deur niet uit hoeft, zelfs niet bij slecht weer. Estilona is een professionele milieubewuste thuiskapper die aandacht, kwaliteit, rust, sfeer en professionaliteit biedt, met name aan mensen met een beperking. Haar doelgroep bestaat ook uit milieubewuste mannen en vrouwen, mensen met een gevoelige hoofdhuid, zwangere vrouwen en mensen die een chemobehandeling ondergaan. Estilona luistert naar de wensen van de klant en biedt ook de mogelijkheid voor een nieuwe look. De voordelen van Estilona als natuur- en thuiskapper zijn onder andere dat er geen oppas nodig is, kinderen in hun eigen omgeving kunnen blijven en dat de prijzen lager zijn dan in een kapsalon. Daarnaast is Estilona telefonisch bereikbaar op bepaalde tijden en is er geen lange wachttijd. Estilona gebruikt alleen biologische en plantaardige producten die goed zijn voor het haar en de huid, en kleurt het haar uitsluitend met natuurlijke en biologische haarverf. Deze haarverven zijn geschikt voor mensen met allergieën, h.

Wil je weten wat Estilona uw natuurkapster aan huis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Estilona uw natuurkapster aan huis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Estilona uw natuurkapster aan huis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Estilona uw natuurkapster aan huis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Estilona uw natuurkapster aan huis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Estilona uw natuurkapster aan huis

Bezoekers bekeken ook